EN

Lepsza jakość edukacji!

powrót

Kucharz małej gastronomii

Cel: opanowanie przez uczestników kursu podstawowych czynności niezbędnych do wykonywania zawodu kucharza małej gastronomii 

Uczestnicy: osoby, które mają ukończone 18 lat

Program kursu:

I Podstawy żywienia człowieka

II Technologia z towaroznawstwem - kucharz małej gastronomii

III Wyposażenie zakładów gastronomicznych

IV Zajęcia praktyczne

Liczba godzin: 120

Jakość pracy i jej rezultaty zależą od wiedzy, umiejętności, osobowości oraz środowiska pracy. Wierzymy, że stałym elementem działań  musi być dostarczanie wiedzy, rozwój umiejętności i stwarzanie możliwości do rozwoju osobistego. Spełnienie tego warunku jest możliwe poprzez odpowiednie kursy i szkolenia.

xd

Oferta do pobrania

Dla nauczycieli Dla nauczycieli
Szkolenia BHP Szkolenia BHP
Studia podyplomowe Studia podyplomowe

Newsletter

Zawsze bądź na bieżąco z naszą ofertą, nie przegap informacji o nowościach i promocjach.