EN

Lepsza jakość edukacji!

powrót

Technologia Żywności i Żywienia Człowieka

 

Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy 

www.wsg.bydgoszcz.pl 

Wydział Nauk Stosowanych w Słupsku

 

Cel studiów:

Wyposażenie uczestników studiów w podstawy wiedzy teoretycznej i metodycznej niezbędnej do prowadzenia zajęć edukacyjnych i pracy wychowawczej w podanym zakresie.Poszerzanie umiejętności realizacji treści programowych przedmiotu, stasowania zasad efektywnej komunikacji, pracy metodami aktywizującymi.Zainteresowanie słuchaczy własnym rozwojem i ukierunkowanie dalszego samokształcenia.Doskonalenie umiejętności metodycznych.

Adresaci studiów:

Słuchaczami Studiów Podyplomowych "Technologia żywności i żywienie człowieka" mogą zostać absolwenci studiów magisterskich kierunków nauczycielskich.

Program studiów:

Forma zaliczenia:

Test z wybranych zagadnień programowych
Praca dyplomowa

Czas trwania studiów: 2 semestry/ 208 godz. lub 3 semestry/ 328 godz. (dla nauczycieli)

Cena: 3200 zł (2 semestry) lub 4200 zł (3 semestry)

Zapisz się online

xd

Oferta do pobrania

Dla nauczycieli Dla nauczycieli
Szkolenia BHP Szkolenia BHP
Studia podyplomowe Studia podyplomowe

Newsletter

Zawsze bądź na bieżąco z naszą ofertą, nie przegap informacji o nowościach i promocjach.