EN

Lepsza jakość edukacji!

powrót

Zarządzanie Gastronomią i Dietetyka

 

Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy 

www.wsg.bydgoszcz.pl 

Wydział Nauk Stosowanych w Słupsku 

Cel studiów:

nabycie lub podwyższenie klasyfikacji kadry menadżerskiej i pracowników firm gastronomicznych;przygotowanie nauczycieli do prowadzenia zajęć edukacyjnych z przedmiotów pokrywających się z zakresem niniejszych studiów podyplomowych, przygotowanie do samodzielnego prowadzenia przedsiębiorstw gastronomicznych.

Adresaci studiów:

Program studiów:

Forma zaliczenia:

Test z wybranych zagadnień programowych
Praca dyplomowa
 
Czas trwania studiów: 240 godz (2 semestry) lub 370 godz (3 semestry) 

Cena:  3000 zł + 200 zł (wpisowe) (2 semestry) lub 3800 zł + 200 zł (3 semestry)

 

Opiekun merytoryczny:

 

Tomasz Kunysz

Pierwsze szlify zdobywał w europejskich restauracjach i hotelach. Od szesnastu lat mieszka i pracuje na powrót w Polsce. Szef kuchni i właściciel Restauracji Gościniec Słupski ,reprezentant polski Mistrzostw Świata BBQ Gronau 2011 obecnie kapitan drużyny - Pomerania Team of Poland na  Olimpiadę kulinarną Erfurt 2012 , uczestnik i sędzia konkursów kulinarnych Pucharu polski z pasji do smaku  i sztuki kulinarnej- założyciel  Atelier Kulinarnego Tomasza Kunysza. Członek ETP ,  Poland i Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. Pasje - smak, kolor, fotografika, sporty ex, konie

xd

Oferta do pobrania

Dla nauczycieli Dla nauczycieli
Szkolenia BHP Szkolenia BHP
Studia podyplomowe Studia podyplomowe

Newsletter

Zawsze bądź na bieżąco z naszą ofertą, nie przegap informacji o nowościach i promocjach.