EN

Lepsza jakość edukacji!

powrót

Zarządzanie Gastronomią i Dietetyka

 

Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy 

www.wsg.bydgoszcz.pl 

Wydział Nauk Stosowanych w Słupsku

 

Cel studiów:

Adresaci studiów:

Program studiów:

Czas trwania studiów: 2 semestry/ 190 godz. lub  3 semestry/ 370 godz. 

Cena: 3000zł + 200 zł (wpisowe) lub 3800 zł +200 zł (wpisowe)

Zapisz się online

 

 

Opiekun merytoryczny:

 

Tomasz Kunysz

Pierwsze szlify zdobywał w europejskich restauracjach i hotelach. Od szesnastu lat mieszka i pracuje na powrót w Polsce. Szef kuchni i właściciel Restauracji Gościniec Słupski ,reprezentant polski Mistrzostw Świata BBQ Gronau 2011 obecnie kapitan drużyny - Pomerania Team of Poland na  Olimpiadę kulinarną Erfurt 2012 , uczestnik i sędzia konkursów kulinarnych Pucharu polski z pasji do smaku  i sztuki kulinarnej- założyciel  Atelier Kulinarnego Tomasza Kunysza. Członek ETP ,  Poland i Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. Pasje - smak, kolor, fotografika, sporty ex, konie

xd

Oferta do pobrania

Dla nauczycieli Dla nauczycieli
Szkolenia BHP Szkolenia BHP
Studia podyplomowe Studia podyplomowe

Newsletter

Zawsze bądź na bieżąco z naszą ofertą, nie przegap informacji o nowościach i promocjach.